Realisaties

Ronse Midsummer Jazz

Bekende stemmen nodigen je uit op nieuw jazz festival Ronse Midsummer Jazz

"Isolde Lasoen en Jef Neve nodigen je in deze radiospot uit voor nieuw jazz festival Ronse Midsummer Jazz. Een line-up met enkel en alleen artiesten uit de Lage Landen. Kom ze allemaal ontdekken op de eerste editie van Ronse Midsummer Jazz 2024. Deze radioreclame is te horen op Radio 1 en Radio 2 in heel Vlaanderen."
-

Kisp

Radiospot inspireert jongeren om een diploma te behalen via Kisp

"Jongeren bereiken die graag een diploma halen na hun middelbaar? En dit met een zeer bescheiden budget? AJA! Samen kozen we voor de online DAB-zender MNM hits. De naamsbekendheid van KISP volwassenenonderwijs vergroten is de bedoeling en dus hebben we in de spot de naam KISP ook gespeld wat essentieel is voor een goede conversie. De spot wordt ingepland tijdens de start van de inschrijvingen."
-

Passchendaele Museum

Promotievideo nieuwe belevingsexpo ‘Passchendaele 1917'

"Promotievideo voor de nieuwe belevingsexpo ‘Passchendaele 1917’, een nieuwe, immersieve ruimte binnen het Passchendaele Museum. De muziek in de video en in de nieuwe immersieve ruimte is gecomponeerd en uitgevoerd door Jef Neve."
-

Passchendaele Museum

Aftermovie opening belevingsexpo ‘Passchendaele 1917'

"Aftermovie van de opening van belevingsexpo ‘Passchendaele 1917', een nieuwe, immersive ruimte binnen het Passchendaele Museum. Je kan deze video bewonderen op de website van het museum. De muziek in de video en in de nieuwe immersive ruimte is gecomponeerd en uitgevoerd door Jef Neve."
-

Metabo

Radiospot kondigt gratis bouwradio actie aan

"Elektrische tools van Metabo promoten.... tijdens het maken van de radiospot gebruikte onze geluidstechnicus zijn eigen zaag -en boormachine van Metabo. Jaja, hij werkt met Metabo! Luister maar.... Het merk bestaat 100 jaar en dat mag geweten zijn bij de vakman en hobbyist. En welke radio staat op elke bouwwerf aan? Juist.... niet de grootste maar wel de beste om de vakman te bereiken .... TOPRADIO! Handig, want bij Topradio kan je zelfs per regio (dwz kleiner dan een provincie) adverteren."
-

KIA Novoto en Beguin

Radioreclame verleidt tot een dreamdate met je nieuwe auto

"Kort en krachtig tijdens de week voor je opendeurdagen communiceren? RADIO! KIA Novoto Roeselare-Kortrijk en KIA Beguin Oostende-Brugge werkten samen voor deze radiocampagne. 100% ROI en slechts 50% kosten. SLIM! Radio 2 West-Vlaanderen laat de showrooms vol lopen."
-

Gemeente Zonnebeke

Aftermovie verzamelt de nieuwjaarswensen van de Zonnebekenaars

"Aftermovie van de kerstmarkt van gemeente Zonnebeke in het kader van Zorgzame Buurten Vlaanderen. Deze video kan je o.a. bewonderen op de officiële Facebookpagina van gemeente Zonnebeke."
-

Stroomop

Radiospot maakt warm voor verwarmen met pellets en pelletkachels

"Regionale radioreclame maak de luisteraars warm voor verwarmen met de pellets en pelletkachels van Stroomop in Kuurne. Veel goedkoper, ecologischer en altijd beschikbaar."
-

Veranda's Demasure

Radiospot wekt interesse voor openstaande vacatures

"Regionale radiospot op Top Radio wekt interesse voor de openstaand vacatures bij Veranda's Demasure in Anzegem. Ga al fluitend naar je werk bij het familiebedrijf!"
-

Stad Waregem

Radiospot voor Stad Waregem en Waregem Wintert 23-24

"Stad Waregem? Daar kan je winkelen, iets lekker gaan eten, een terrasje doen, ... En deze eindejaarsperiode ook schaatsen, de kerstman bezoeken en zondags shoppen! Deze radiospot met de fantastisch opvallende stem van actrice Lisa Naert was te horen op Radio 2 West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen."
-

Vanomobil

Productvideo vestigt de aandacht op Copa's slimme snufjes

"Camperbusje Copa is compact, maar extreem slim ingericht met handige snufjes. "Show, don't tell" op zijn fijnst! Ook aangeleverd in vierkant en story formaat."
-

Vanomobil

Promotievideo licht de vele invullingen van campervan Copa uit

"Campervan Copa is als een Zwitsers zakmes. Hoe beter dit kort en krachtig te communiceren, dan met leuke social media video advertenties? Ook aangeleverd in vierkant en story formaat."
-

Stad Roeselare

Radiospot Visit Roeselare Kerst in Roeselare 2023

"Gezellig kerstshoppen en winterkoopjes doen? Dat kan in stad Roeselare! Deze radiospot was te horen op Radio 2 West-Vlaanderen. Met de professionele stemmen van Bart Van Hulle en actrice Veerle Eyckermans."
-

Kisp

YouTube Unskippable in-stream ad inspireert om steeds te blijven bijleren

"Centrum voor Volwassenenonderwijs Kisp promoot levenslang bijleren met korte reclamefilmpjes voor, tijdens of na het kijken van YouTube filmpjes. Bekijk de andere 3 versies op hun YouTube kanaal!"
-

Kisp

YouTube Skippable in-stream ad als dat laatste duwtje in de rug

"Centrum voor Volwassenenonderwijs Kisp trekt de aandacht van een breed publiek met promotiefilmpjes voor, tijdens of na het kijken van YouTube filmpjes. Niets voor jou? Swipe of klik dan gerust weg na 5 seconden. Bekijk de andere 3 versies op hun YouTube kanaal!"
-

Dumoulin Torhout

Radiospot kondigt verjaardagsacties aan

"Wie jarig is, trakteert! Elektro en verlichting Dumoulin in Torhout bestaat in juni 60 jaar en verloot daarom waardebons van -60% aan 6 gelukkigen."
-

Flamingo Busreizen

Radioreclame wakkert zin om te reizen opnieuw aan

"Droom je ook van nog eens op busreis te gaan? Deze radiospot op Radio 2 West-Vlaanderen geeft je dat laatste duwtje in de rug. Met de stemmen van actrices Veerle Eyckermans en Katrien De Becker."
-

Chapter George

Promotievideo kijkwoning inspireert nieuwe leads

"Nieuwe leads warm maken voor een bezoekje aan de kijkwoning van Chapter George met een inspirerende promotievideo."
-

Flamingo Busreizen

Radiospotje dat je doet meezingen

""Reizen, doe je met ...?" ... Zing jij ook spontaan "Flamingo" mee? Dan is de opzet van deze radiospot geslaagd! Deze radioreclame was te horen op Radio 2 West-Vlaanderen. Met de stemmen van actrices Veerle Eyckermans en Katrien De Becker."
-

Luxauto

Dynamische social media video advertenties trekken nieuwe klanten aan

"De aandacht van nieuwe klanten trekken op social media doe je met dynamische video advertenties."
-

Ibis De Panne

Promotievideo licht de unieke hotspots van De Panne uit

"Met enkele rake beelden van de unieke hotspots overtuigen we je van een weekendje in Ibis De Panne!"
-

Vanomobil

Radiospot doet dromen van roadtrips met de mobilhome

"Vandaag aan zee, morgen in de Alpen? Deze radiospot op Radio 2 doet dromen van de ultieme vrijheid met een mobilhome of campervan."
-

Imagopack Group

Flitsende vacature video's trekken de juiste medewerkers aan

"Hoe trek je de aandacht van de juiste nieuwe medewerkers? Met flitsende vacature video's natuurlijk! In een kleine minuut licht je de belangrijkste punten van de vacature uit en geef je een mooi idee van de bedrijfscultuur."
-

Imagopack Group

Mooi verpakte bedrijfsfilm

"Waarom voor Imagopack Group kiezen? Daarom! In deze bedrijfsvideo tonen we hoe Imagopack het verschil maakt. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden."
-

Expo Bizar

Out-of-the-box promotievideo voor kleinschalige kunst expo in Gent

""
-

Stad Roeselare

Radiospotje kondigt event Weekend van de Klant in Roeselare aan

"Ontdek wat stad Roeselare te bieden heeft tijdens het Weekend van de Klant. Deze radiospot was te horen op Radio 2 West-Vlaanderen. Met de professionele stem van Bart Van Hulle, bekend van de BMW-radioreclames."
-

Gemeente Avelgem

Korte & krachtige video om lokale handelspremies aan te kondigen

"De gemeente Avelgem steunt haar handelaars. DAS Media maakte een korte video om de premies bekend te maken: kort en krachtig met duidelijke grafische info op beeld."
-

Damman

Frisse vacature video voor schoolverlaters

"DAS Media leverde, zoals altijd, mooi werk af. De creatieve geest van Kris zorgde ervoor dat we nu een video hebben waar we als bedrijf trots op zijn. De vacaturefilm gebruiken we om doelgericht op zoek te gaan naar dé juiste kandidaat."
- Nina Ringoot

Namgrass

Radiospotje overtuigt van echt kunstgras

"Meer spelen in de tuin? Geen putten door de hond meer in het gras? Terug genieten van je tuin? In dit radiospotje helpt Meneer Namgrass papa te overtuigen van echt kunstgras."
-

Imog

Vlotte vacature video's voor social media campagnes

"Ook Imog, de intercommunale in West-Vlaanderen, kiest voor sociale media campagnes met video om vacatures in te vullen. Aarzel niet langer en profiteer zelf ook van de voordelen!"
-

Comfort Cleaning

Videogetuigenissen als mond-aan-mond-reclame

"De videogetuigenissen geven veel vertrouwen aan onze potentiële klanten waardoor projecten sneller worden goedgekeurd"
- Fabrice Dezwarte

Dagmar Buysse

Koen Crucke getuigt over zijn badkamer renovatie in radiospotje

"Koen Crucke getuigt over zijn badkamer renovatie in dit radiospotje voor Dagmar Buysse. D'as genieten, zonder zorgen! Deze radioreclame was te horen op Radio 2 en Play Nostalgie."
-

E-crane

Trek méér, en vooral, de juiste medewerkers aan

"Door onze vacaturevideo's op Facebook te laten promoten, trokken we snel doch de juiste mensen aan om ons team uit te breiden."
- Patricia Chaves d’Aguilar

Fraeye

Lancering nieuw product

"Met een productvideo kunnen we heel duidelijk de troeven van onze creatie ten toon stellen"
- Bert Fraeye

Oakwood projects

Méér volgers op Facebook en Instagram

"Shoot & Share zorgt voor een verdubbeling van het bereik op Facebook en Instagram"
- Marie-Paule Vandenheede

Bouwunie

En route met de Bouwroute radiospot

"Bouw of verbouwplannen? Dankzij deze catchy radiospot vind je de weg naar de vakmannen in jouw buurt."
-

Stichting Alzheimer Onderzoek

Fondsenwerving voor project "Stop Alzheimer" via radioreclame

"Deze radiospot vestigt de aandacht op enkele belangrijke cijfers en inspireert om het "Stop Alzheimer" project te steunen. Met de ingetogen stem van actrice Marijke Pinoy. Elk jaar kan je als VZW of NGO gratis zendtijd op VRT-radiozenders aanvragen!"
-

Feelds

Bedrijfsvideo toont onze capaciteiten

"Aan de hand van de bedrijfsfilm hebben de klanten een perfect beeld van hoe we te werk gaan."
- Werner Goemaere

Van Der Bauwhede

Branding op sociale media

"Merkbaar meer bezoekers in onze showroom door naamsbekendheid op sociale media"
- Kürt Vandebroeke

Kevin Shoes

Radiospot kondigt kortingen aan tijdens de Fashion Days

"Waar vind je kwalitatieve én stijlvolle schoenen? Bij Kevin Shoes in Waregem, Avelgem en Gavere natuurlijk! Geniet van 10% korting tijdens de Fashion Days."
-

Taelman woningbouw

Méér aanvragen door onze video's

"Sedert dat we Shoot & Share gebruiken om onze projecten aan te kondigen, merken we een stijging van 35% in het aantal aanvragen."
- Luc Taelman

Corradi

Inspirerende radiospot doet dromen van Italiaanse design pergola

"Volg het recept voor een ontspannende staycation in deze radiospot."
-

Vanomobil

Aftermovie bewijst dat de afwezigen ongelijk hadden

"De aftermovie van ons 30jarig bestaan, werd massaal gedeeld op sociale media, waardoor ons community gevoel nog groter is geworden."
- Ignace Coudron

Amon

"This is IT" radiospot voor ondernemende jongeren

"Deze radioreclame maakt ondernemende jongeren met een geniaal digitaal concept warm voor wedstrijd "This is IT"."
-

Wat kost een shoot & share video?

Een shoot & share video heb je al vanaf €850 (excl. BTW).

Bestel hier